MVO vacaturebank voor werkzoekenden en studenten met een zintuiglijke, fysieke of autistische beperking 

Zoek een baan


Start samenwerking met ZorgEnWelzijnVacatures.nl

8 augustus 2012 - ZorgEnWelzijnVacatures.nl roept zijn vacaturehouders op om vacatures door te plaatsen op JobAccept. Voorwaarde is wel dat de werkgever werft in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).  Lees verder ..

Gratis vacatures doorplaatsen op relevante vacaturebanken.
ZorgEnWelzijnVacatures.nl ontwikkelt zich als één van de belangrijkste (online) plekken om vacatures te vinden binnen de Zorg en Welzijn. ZorgEnWelzijnVacatures.nl is namelijk de enige vacature site in de Zorg en Welzijn, waar adverteerders nu gratis vacatures mogen doorplaatsen naar tientallen relevante dochter-websites!

Sinds kort biedt ZorgEnWelzijnVacatures.nl zijn adverteerders aan om kosteloos vacatures te publiceren op JobAccept.nl. Uiteraard betreft het dan zorg- en welzijn vacatures, waar werkgevers ook goede kandidaten werven met een zintuiglijke, fysieke of autistische beperking.

Maatschappelijk verantwoord werknemers werven.
JobAccept is zeer tevreden met deze samenwerking. Vacaturehouders/werkgevers die hun vacatures doorplaatsen (of door JobAccept door laten plaatsen op jobaccept.nl), werven maatschappelijk verantwoord, deze werkgevers verwachten ook sollicitanten met een beperking of handicap. JobAccept is dan ook zeer benieuwd welke werkgevers in actie komen.

De Partners:
www.jobaccept.nl | Vacaturebank voor werkzoekenden en studenten met een zintuiglijke, fysieke of autistische beperking. Op JobAccept kunnen werkgevers en recruiters volledig in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) kandidaten werven.

www.zorgenwelzijnvacatures.nl | Het vacature-overzicht in de Zorg en Welzijn. Uw vacature op 100 Zorg en Welzijn sites. Werft u ook in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Plaats dan uw vacature gratis op JobAccept.nl of mail uw vacature naar info@jobaccept.nl.