MVO vacaturebank voor werkzoekenden en studenten met een zintuiglijke, fysieke of autistische beperking 

Zoek een baan


JobAccept neemt vrijwillig deel aan de Transparantiebenchmark

26-07-2012  JobAccept neemt vrijwillig deel aan de onderzoeksgroep Transparantiebenchmark | Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie. Lees verder wat dit inhoudt ..

Onderzoeksgroep 
De vaste onderzoeksgroep van de Transparantiebenchmark is in 2010 uitgebreid naar de bijna 500 grootste ondernemingen van Nederland. Deze groep bestaat uit de eerdere onderzoeksgroep van 183 ondernemingen, aangevuld met ondernemingen uit de voormalige FEM 500, plus vrijwillig toegetreden ondernemingen. 

Vrijwillige deelname 
Ondernemingen die niet aan de eisen voldoen, maar toch graag willen deelnemen aan de Transparantiebenchmark, kunnen zich vrijwillig aanmelden en toetreden. Het ministerie moedigt vooral MKB-ondernemingen aan zich vrijwillig aan te melden. 

Blijvende deelname is van groot belang 
Als een onderneming eenmaal is toegetreden, wordt deze blijvend in de Transparantiebenchmark opgenomen. Reden hiervoor is dat het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie de ontwikkeling van maatschappelijke verslaggeving in Nederland zo goed mogelijk wil volgen door de jaren heen. Daarbij is een consistente onderzoeksgroep van groot belang. 

Bevestiging toetreden JobAccept 2013 
JobAccept heeft vandaag de bevestiging gekregen voor vrijwillige toetreding aan de onderzoeksgroep vanaf 2013. 

Meer informatie over de transparantiebenchmark: 
http://bit.ly/transparantiebenchmark2013