MVO vacaturebank voor werkzoekenden en studenten met een zintuiglijke, fysieke of autistische beperking 

Zoek een baan


JobAccept is partner van Toegang voor Iedereen, een initiatief van Microsoft en Hemels van der Hart.

banner samenwerking MVONederland Toegang Coachez Bartimeus

JobAccept is een vacaturebank voor werkzoekenden en studenten met een visuele, auditieve, fysieke of autistische beperking of handicap. De focus ligt op MBO-HBO+/WO niveau, reguliere arbeidsmarkt. JobAccept sluit echter niet uit. Daarbij werken wij graag samen. Voor en met de doelgroepen, werkgevers en recruiters, voor  vacatures, voor stageplaatsen, voor content, voor publicaties, voor sollicitatietips, voor de vacaturebank. En nu ook met 'Toegang voor Iedereen', een initiatief van Microsoft en Hemels van der Hart, en wij zijn partner geworden van MVO Nederland.

JobAccept bijna 3 maanden live en werkt nu samen met Coachez, Servicecentrum voor coaches; Bartiméus, Expertisecentrum Werken en zeer recentelijk is hier 'Toegang voor Iedereen' aan toegevoegd. 'Toegang voor Iedereen' is een initiatief van Microsoft en Hemels van der Hart, waarin zij hun partners vragen tenminste één project toegankelijk te bouwen. Want samen maken zij het web toegankelijk. Trots en tevreden sluit JobAccept zich hierbij aan. Transparant en toegankelijk. 

JobAccept is met internetbureau Buro26 al een project aangegaan, namelijk het toegankelijk bouwen van de gehele vacaturebank. Nu zijn we al weer begonnen met de volgende stap. Wij willen ook de vacatures en stages toegankelijk maken. In feite willen wij dat iedere werkgever/(corporate) recruiter tijdens het plaatsen van een vacature een veld extra invult. Jawel extra. Want het is een zeer belangrijk extra veld. Tegelijk met het invullen van dienstverband, aantal jaren werkervaring en meer van deze terugkerende velden, komt er wat JobAccept betreft een veld bij: "Deze werkgever werft in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)" Het liefst met een invuldveld erachter ter specificatie van beperking/handicap. Vinkje ervoor (of niet) en klaar!

Zo is iedere vacature voor deze doelgroepen gericht vindbaar. Win voor de werkzoekende, win voor de loopbaanprofessional, win voor de jobcoach of -hunter. Daarbij is iedere vacaturehouder bewust van het feit dat vacatures voor deze doelgroepen ook geplaatst worden. Ook de zijne? Bewustwording, herkenning en herinnering. Bij iedere vacatureplaatsing.

Met een transparant maatschappelijk verslag op de website én op ons profiel binnen MVO Nederland laten wij zien dat wij een serieuze partner zijn. Wij staan voor de P van People. Hoe mooi is het om tegelijkertijd Planet en Profit te kunnen integreren.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.