MVO vacaturebank voor werkzoekenden en studenten met een zintuiglijke, fysieke of autistische beperking 

Zoek een baan


De Slechtziendenkrant pakt het nieuws uit Bartiméus.nl op

logo De Slechtziendenkrant19-05-2012 - Nederland is sinds kort een nieuwe vacaturebank rijker voor mensen met een visuele beperking. Volgens oprichter Jolanda Peet onderscheidt JobAccept zich van andere banensites doordat het een toegankelijke vacaturebank is.

JobAccept richt zich op werkzoekenden én studenten met een zintuiglijke, fysieke of autistische beperking, MBO-HBO+/WO, reguliere arbeidsmarkt. Maar Peet sluit op voorhand andere beperkingen niet uit. Bovendien zullen vacatures op een lager niveau voor deze doelgroepen ook op JobAccept te vinden zijn.

Gratis
Peet noemt het een uitdaging een platform te creëren, open voor alle vacaturehouders met vacatures voor de hierboven genoemde doelgroepen. Vacatureplaatsingen zijn gratis, standaard 30 dagen. Ook verlengen kost niets. De vacature staat live totdat de vacature vervuld is.

Samenwerken
Volgens Peet kan een vacaturebank altijd beter. “Er zijn genoeg mooie doelen te halen in toegankelijkheid en integratie en in het beheer van vacatures en content.” Verder wil Peet graag samenwerken met de doelgroep en de doelgroep vertegenwoordigende belangenorganisaties. Maar ook met opleidingen en de reguliere arbeidsmarkt, die zij bovendien wil informeren over toekomstig personeel.

Informatie
Meer informatie is te vinden op internet (www.jobaccept.nl), op Twitter (@jobaccept) of door te mailen aan: info@jobaccept.nl. Bellen kan ook: (0183)-354212 of 06-1934.4135.

  • Terug naar alle persberichten