MVO vacaturebank voor werkzoekenden en studenten met een zintuiglijke, fysieke of autistische beperking 

Zoek een baan


Belastingkorting per werknemer met een ervaringscertificaat

Met het ervaringscertificaat (EVC) breng je in kaart wat je medewerkers kunnen en weet je op welk niveau ze inzetbaar zijn. En er zijn meer voordelen ..

Lees meer...

Omroep Mik: Op bezoek bij Marloes

header bedrijfspresentatie

De aflevering "Mik & ik" draait deze week om Marloes die het hypermobiliteitssyndroom heeft. Dit houdt in dat zij snel spierpijn krijgt. Ze werkt voor iMotions als videobutler. Zij zorgt ervoor dat bedrijven over de hele wereld met elkaar kunnen vergaderen.

Lees meer...

Gratis workshop Wajong in Bedrijf

logo Mind at WorkDe workshop “Wajong in Bedrijf” is bedoeld voor alle werkgevers, die meer informatie over deze interessante doelgroep willen ontvangen en voor diegene die overwegen om een Wajonger/kwetsbare jongere in dienst te nemen. Lees verder voor meer informatie..

Lees meer...

Gratis Jobcarvings onderzoek

logo Mind at WorkZijn er binnen uw bedrijf mogelijkheden van het afsplitsen van taken en is dit wenselijk? Het jobcarvingsonderzoek binnen uw bedrijf geeft u een helder eindrapport met een gedegen advies. Op basis van gesprekken en observatie wordt een taakanalyse, werkplekonderzoek en cultuuranalyse uitgevoerd, waarmee wij in kaart brengen hoe een Wajonger/kwetsbare jongere inzetbaar zou kunnen zijn in uw organisatie en hoe u daarmee ook de efficiëntie van bepaalde processen onder de loep kan nemen. Het uitvoeren van dit onderzoek op locatie neemt ca 2-3 uur in beslag. Lees verder voor meer informatie..

Lees meer...

Whitepaper werknemer met een beperking

Kenniscentrum CrossOver heeft een reeks van, op dit moment, 13 verschillende whitepapers uitgegeven over het in dienst nemen van werknemers (met name jongeren) met een specifieke beperking. Bekijk hier de downloads.

Lees meer...