MVO vacaturebank voor werkzoekenden en studenten met een zintuiglijke, fysieke of autistische beperking 

Zoek een baan


Folder "Autisme: Bijzonder talent laat u toch niet lopen?"

folder werknemers en autismeDownload hieronder informatie over werknemers met autisme.

Lees meer...

Gratis Jobcarvings onderzoek

logo Mind at WorkZijn er binnen uw bedrijf mogelijkheden van het afsplitsen van taken en is dit wenselijk? Het jobcarvingsonderzoek binnen uw bedrijf geeft u een helder eindrapport met een gedegen advies. Op basis van gesprekken en observatie wordt een taakanalyse, werkplekonderzoek en cultuuranalyse uitgevoerd, waarmee wij in kaart brengen hoe een Wajonger/kwetsbare jongere inzetbaar zou kunnen zijn in uw organisatie en hoe u daarmee ook de efficiĆ«ntie van bepaalde processen onder de loep kan nemen. Het uitvoeren van dit onderzoek op locatie neemt ca 2-3 uur in beslag. Lees verder voor meer informatie..

Lees meer...

Belastingkorting per werknemer met een ervaringscertificaat

Met het ervaringscertificaat (EVC) breng je in kaart wat je medewerkers kunnen en weet je op welk niveau ze inzetbaar zijn. En er zijn meer voordelen ..

Lees meer...

Whitepaper werknemer met een beperking

Kenniscentrum CrossOver heeft een reeks van, op dit moment, 13 verschillende whitepapers uitgegeven over het in dienst nemen van werknemers (met name jongeren) met een specifieke beperking.

Lees meer...

Checklist voor werkgevers

Wellicht wilt u ondersteuning bij het voeren van een sollicitatiegesprek. Wij geven u aandachtspunten, die handig zijn bij het voeren van een sollicitatiegesprek of bij een gesprek met een werknemer die een bepaalde beperking heeft. Eveneens geven wij u een lijst met hulpmiddelen, die handig kunnen zijn voor mensen met een bepaalde functiebeperking.

Lees meer...